tisdag 2 februari 2016

Mina topp 5 favorit you tube kanaler! 


Hej! Idag tänkte jag visa mina topp 5 you tube kanaler!


1. Therese Lindgren. 
Therese gör många olika sorters videor. Jag älskar hennes vloggar. Hon är alltid lugn och trevlig. Therese håller även på med mycket smink och skönhet som ni vet att jag älskar. Hon har just nu 295 931 prenumeranter och hon har haft sin you tube kanal sedan den 13 oktober 2011. Hon lägger upp videos varje måndag, onsdag och fredag.
2. Thomas Sekelius.
Thomas är en jätterolig kille. Jag älskar hans videos. Thomas brinner mycket för att du ska bli respekterad för hur du t.ex ser ut eller för vem du är kär i. Han själv sminkar sig och han passar i det så bra. Han gör både smink videos och andra roliga videos. Han är även känd för sitt FLAWLESS intro. Han har nu 80 856 prenumeranter och haft sin kanal sedan 26 maj 2015.   
3. Familjen Wikström Malmqvist
Detta är en helt underbar familj som gör så härliga videos att man aldrig vill sluta kolla.
Familjen består av mamma Vanja ( saltlakrisfreak, VD för glammom.se) pappa Niklas (surftokig och älskar att hålla på med datorer och appar) och lille Iggy som är världens sötaste. Följ med dem i deras vardag och ha det allmänt trevligt och mysigt. Familjen har 13 597 prenumeranter på deras you tube kanal och dem startade kanalen den 21 oktober 20011 men första videon lades inte upp förrän den 15 januari 2015.

4. Sash
Sash eller Sascha som hon heter på riktigt är en väldigt cute tjej. Hon flyttade tillsammans med sin mamma och pappa till USA år 2015. Hon älskar kjolar och animal ears. Hennes favorit frisyr är cotton candy ponytails. Hon kämpar också för att man ska få se ut som man vill och vara den man vill. Idag har hon 163 952 prenumeranter och hon registrerade sin kanal den 30 december 2012. Jag skulle beskriva Sash som bäst, cute, rolig, bra på att sjunga. Hon är en riktigt unicorn princess. 
                                                            
5.  Tova Helgesson.
Detta är en sprallig och energifull skåning. Hon älskar choklad och Elsa från frost. Hon gör lite olika videos. På sin fritid gillar hon att dansa. Hennes energi är enorm och man känner sig alltid så glad när man ser på hennes videos. Hon startade kanalen den 4 januari 2015 och har redan 211 482 prenumeranter. Tova är bäst ingen protest!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar